Ets a la pàgina dels meus serveis audiovisuals:

Trobaràs una àmplia gamma de serveis personalitzats que s’adapten a les teves necessitats empresarials. Des de fotografia corporativa fins a vídeos promocionals, treballo per capturar la teva visió i presentar-la al món.

A més, disposo d’un plató propi per a realitzar les sessions que necessitis!

Audiovisuals

Drone

Soc operador certificat per AESA i disposo de dron propi DJI amb capacitat per a gravacions fins a una resolució de 5.7K per a captar unes imatges simplement impressionants.

gif de personas comiendo

Espots

Tens una idea, vols que la desenvolupem? Col·laboro amb un equip de persones que podem produir el teu anunci en el format que necessitis. Invertir en imatges és invertir en el teu projecte.

Videoclips

Els que us dediqueu a la música sabeu que cal tenir un videoclip de presentació per a cada disc que surt a la llum. Et puc ajudar a desenvolupar la idea i preparar la produció per a que s’adapti al pressupost del teu projecte.

Entrevistes - Documental

Si la imatge en moviment té el mateix caràcter i l’estil de les fotografies és un win-win. Com a filmmaker i director de fotografia podré transmetre a l’audiovisual la mateixa essència que haurem triat per a tota la imatge gràfica.

Vídeo i Àudio Pòdcast

Impulsa la teva presència digital amb la producció de pòdcasts i vídeo pòdcast. Desenvolupa contingut personalitzat, millora el teu SEO i destaca en línia amb els nostres paquets adaptats. Contacta amb mi avui mateix! 🚀🎙️

Últims projectes