fotografia panoramica ciutat de Girona

Descobreix la màgia audiovisual de Girona: Un recorregut per les gravacions a la ciutat

Com a fotògraf professional a Girona, estic encantat de compartir amb vosaltres la riquesa de referències audiovisuals que aquesta ciutat catalana ha brindat al món cinematogràfic. Des de paisatges pintorescs fins a l’encant històric del nucli antic, Girona ha servit com a teló de fons per a diverses produccions que han capturat la seva bellesa de manera única.

  • «Joc de Trons» (Game of Thrones):

Girona va guanyar prominència global quan es va convertir en escenari de «Joc de Trons». Els carrers empedrats i els monuments històrics, com la Catedral de Girona, es van transformar en Westeros, afegint un toc èpic a la rica història de la ciutat.

  • «Incerta Glòria”:

Basada en la novel·la homònima de Joan Sales, aquesta pel·lícula ambientada a la Guerra Civil Espanyola presenta Girona com a protagonista. Les seves muralles, places i carrers donen vida a aquesta història emotiva.

  • «Els Últims Dies» (The Last Days):

Aquest thriller apocalíptic, ambientat en un Barcelona desèrtic, va utilitzar algunes localitzacions de Girona per capturar l’atmosfera postapocalíptica. El Pont de les Peixateries Velles i altres indrets destaquen en aquesta producció.

  • Videoclip de «Viva la Vida» de Coldplay:

Els membres de Coldplay van triar la catedral de Girona com a escenari per al seu famós videoclip «Viva la Vida». Les seves imponents escultures i arquitectura gòtica es combinen amb la música de manera espectacular.

  • «Els Bons Tractes» (The Good Liar):

Amb Ian McKellen i Helen Mirren com a protagonistes, aquest film també va aprofitar la bellesa de Girona. Les escenes rodades a la ciutat aporten una dimensió visual única a la trama del film.

Explora les Riqueses Audiovisuals de Girona per crear les teves pròpies memòries:

Girona, amb la seva arquitectura històrica i encant característic, ha esdevingut un punt de referència en el món de la producció audiovisual. Des de les èpiques aventures de «Joc de Trons» fins a la intensitat d'»Incerta Glòria», la ciutat ha estat testimoni de nombroses històries que han cobrat vida a través de la pantalla.

Com a fotògraf a Girona, em dedico a capturar la bellesa única d’aquesta ciutat en les meves pròpies imatges. Si desitges explorar més sobre les possibilitats audiovisuals de Girona o capturar els teus propis moments especials en aquest entorn, estic aquí per ajudar-te. Descobreix la riquesa visual de Girona i junts capturarem l’essència de la ciutat. Per a més informació, no dubtis a posar-te en contacte amb mi. Estic aquí per fotografiar tots els racons de la ciutat per aconseguir el missatge desitjat!

Panorámica nocturna de la ciudad de Girona
Share This